Zoveel kost vol-au-vent in nieuw restaurant waar Peter Goossens in de keuken staat

door: STS
Peter Goossens
Afbeelding bron: Photonews

Deze week ging in Knokke-Heist het vijfsterrenhotel La Réserve open. Het hotel werd voor 10 miljoen euro helemaal vernieuwd door ondernemers Marc Coucke en Bart Versluys.

Aan het hotel is ook een restaurant verbonden, La Rigue. In de keuken roert niemand minder dan Peter Goossens, bekend van Hof van Cleve, in de potten en pannen.

Twee garnaalkroketten kosten er 28 euro, zo was te horen op VTM. Vol-au-vent met Noordzeegarnalen kost 48 euro. Wie voor de gebakken zeetong opteert, betaalt 62 euro.

"We werken met de beste producten. We hebben een super kabeljauw, een super zeetong", sprak Goossens op de commerciële zender.

"De steak tartaar wordt à la minute gemalen. De vol-au-vent wordt met super kippen gemaakt, niet met zomaar een plofkip. Je krijgt daar garnalen bij en in de winter gaan we dat met truffel doen."