Nick Kraft uit ‘Big Brother’ heeft belangrijke boodschap: “Slechte dagen met kutopdrachten”

door: LHX
Afbeelding bron: Play4

Nick Kraft is bekend van ‘Big Brother’ en werkt voornamelijk als dj. Zijn leven ziet er soms glamoureus uit, maar dat is het allerminst, maakt hij duidelijk in een opvallend Instagramverhaal.

Op Instagram krijgen we regelmatig updates over de optredens, reisjes en vrienden van Nick Kraft. Je zou bijna denken dat zijn leven enkel bestaat uit feestjes en andere fijne dingen, maar tegen dat beeld wil hij ingaan.

“Ik krijg soms privéberichten met: ‘Wat een leven heb jij toch’”, schrijft hij. Hij gaat ermee akkoord dat hij erg van het leven geniet, maar benadrukt dat het daarom niet enkel uit mooie dingen bestaat.

“Ik heb ook slechte dagen waarop ik mij minder voel en kutopdrachten moet doen, of moet werken tegen mijn zin”, klinkt het. Dat betekent echter niet dat hij die momenten zomaar online gaat delen.

Hij waarschuwt dan ook voor het geval van social media. “Iedereen heeft slechte dagen. Ga jezelf dus nooit vergelijken met anderen op basis van foto’s en filmpjes”, zegt hij. “Maar doe wat jou gelukkig maakt.”

Nick Kraft
Afbeelding bron: Instagram @nicklowriderzkraft