Nick uit ‘Big Brother’ blijft verbazen: Dit gaat hij doen

door: WVDS
Afbeelding bron: Big Brother

Nick Kraft, die tweede werd in ‘ Big Brother’, heeft een initiatief opgezet. Wanneer hij het experiment zou winnen, zou Nick sowieso een deel van het prijzengeld aan 'Kom Op Tegen Kanker' hebben geschonken. Nu hij niet gewonnen heeft, wil hij het schilderij dat hij in het ‘ Big Brother’-huis maakte veilen.

Via Instagram doet hij een oproep: “Hey Bruurs ?, Sommigen onder jullie zullen dit schilderij misschien wel herkennen. Dit is het mooiste en zeldzaamste kunstwerk dat ik ooit heb gemaakt, ook wel het enige... ? (...) Ik zou dus dit schilderij graag willen veilen. Het hele bedrag zou ik dan graag samen met de koper schenken aan ‘Kom Op Tegen Kanker’”.

Je hebt nog tijd tot 21 mei om een bod te doen. “Moest je interesse hebben om dit prachtexemplaar van Jowi in jouw huis te hangen, dan mag je bieden en het hoogste bod voor vrijdag 21 mei om 18u00 mag het kopen en dat wordt integraal geschonken aan de organisatie.”

“Waarom via deze weg? Omdat je op elke veilingsite een percentage moet afgeven en ik wil het ganse bedrag van de koper samen schenken. ? Hartelijk dank voor de steun en wie weet tot binnenkort als we samen op de foto gaan en het bedrag overhandigen. ? Alle beetjes kunnen het verschil maken.”