Vrouw verstopt lijken van de kindjes (5 en 7) van haar zus maanden in haar auto

door: MRO
politie amerika
Afbeelding bron: Pixabay

In de Amerikaanse staat Maryland hebben agenten een bijzonder gruwelijke ontdekking gedaan. Ze troffen een vrouw aan die al maandenlang rondreed met de dode lichamen van twee kinderen van haar zus.

De agenten lieten de vrouw stoppen omdat ze te snel reed. Omdat ze ook niet verzekerd was en met valse nummerplaten rondreed, werd de auto in beslag genomen.

Toen de 33-jarige vrouw haar bezittingen uit de wagen haalde, waaronder een vuilniszak met een lijkgeur, deden de agenten de vreselijke ontdekking. Ze troffen twee kinderlijkjes aan.

Het ging om de kindjes van de zus van de vrouw. Het eerste kind was zeven jaar en zou volgens de vrouw al ruim een jaar geleden zijn omgekomen. Het meisje had bij een ruzie een slag van de vrouw gekregen, had haar hoofd gestoten en was daarbij om het leven gekomen.

Het tweede kindje was een jongetje van vijf jaar. Hij zou volgens de vrouw in de auto zijn gaan liggen omdat hij vermoeid was en gestorven zijn. Ze had de twee kinderen samen in de koffer van de wagen gelegd.

Tags amerika