VTM

Tanja Dexters laat zich helemaal gaan: Ze daagt nu zelfs de politie uit na het sluiten van haar Flamingo Bar

bron: Gazet van Antwerpen
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Het zou een feestweekend moeten geworden zijn voor Tanja Dexters van haar nieuwe horecezaak. Maar het draaide helemaal anders uit. De politie liet haar zaak zelfs verzegelen.

De politie stelde vast dat er in de zaak van Tanja Dexters alcohol geserveerd werd, ondanks dat ze daar geen vergunning voor had aangevraagd. De zaak werd zondag verzegeld.

Nadat eerst het grote openingsfeest op vrijdag was geannuleerd omdat de drankvergunning er nog niet was, beslisten de uitbaters om zaterdag toch het restaurantgedeelte te openen. Er zou alleen bier of wijn bij de maaltijden worden geserveerd.

Maar dat verhaal heeft niet lang geduurd. De Antwerpse politie is zondag overgegaan tot verzegeling van het pand omdat werd vastgesteld dat er toch sterkedrank werd geserveerd.

POLITIE UITDAGEN
Tanja Dexters is nu zelfs de politie aan het uitdagen. Ze postte op de sociale media een filmpje waarop te zien was dat er witte wijn gedronken werd in haar Flamingo Bar. Ze tagte zelfs de politie.

Maar volgens Tanja haar zakenpartner werd er geen alcohol maar ‘virgin mojito’, dus een cocktail zonder alcohol, geserveerd. Gazet van Antwerpen schrijft echter dat dit als 'mojito' werd ingevoerd in de kassa, als alcocholische drank dus. En wanneer de inspecteurs aan de klanten vroegen wat ze aan het drinken waren, antwoordden ze ook gewoon “mojito”.

De Flamingo Bar zal nu gesloten blijven tot de uitbater over de nodige bewijzen beschikt en met alles in orde is. De hele zaak zorgt mogelijk voor een flinke knauw bij de klanten.