David Dehenauw heeft goed nieuws: “Dan wordt het terug 18 graden”

bron: VTM-Nieuws
door: PMN
Het wordt een droog weekend en we krijgen ook regelmatig de zon te zien. Begin volgende week wordt het terug wat slechter weer.

“We krijgen vandaag veel zon en opklaringen. Het blijft overal droog. Het kan 15 graden worden. We moeten wel rekening houden dat er soms wat bewolking is”, licht David toe bij VTM-Nieuws.

“Zondag is er ook flink wat zon. In de loop van de namiddag en avond neemt de bewolking in het westen toe. We krijgen dan zo’n 15 graden. Maandag krijgen we perioden regen en buien. “

“Dinsdag is een randgeval. De computermodellen zijn het niet eens. Maar we gaan sowieso bewolking krijgen en misschien wat regen. De temperatuur daalt wat en het wordt nog zo’n 13 graden. Woensdag wordt het sowieso terug droog. We krijgen dan perioden van zon en wolken. We gaan richting 16 graden.”

WARMSTE DAG VAN DE WEEK
“Donderdag wordt de warmste dag van de week. De temperatuur kan dan oplopen tot 18 graden met zon en wolken. Vrijdag ongeveer hetzelfde weer en dan wordt het 17 graden warm.” 

“De komende dagen gaan we vaak droog weer krijgen, zeker dit weekend. Maandag en misschien dinsdag is er kans op wat regen", besluit David.