VTM

Will Smith is er niet gerust in: “Het is zeer eng wat er nu aan het gebeuren is, dit is niet goed”

bron: De Telegraaf
door: PMN
De bosbranden in Californië beginnen nu ook meer en meer sterren te treffen. Ze hebben allemaal al hun woning moeten verlaten.

Kim Kardashian is op de vlucht, maar ook Lady Gaga is al moeten gaan lopen voor de vlammen. Dat geldt ook voor acteur Rainn Wilson en regisseur Guillermo del Toro.

Charlie Sheen raakte zelfs volledig in paniek. Hij kon zijn ouders niet meer bereiken. “Als iemand ze ziet, laat mij alsjeblieft weten dat ze veilig zijn." Gelukkig wisten de Sheens zichzelf in veiligheid te brengen. "Emilio, Ramon, Renee, Charlie, het gaat goed met ons", richtte Martin Sheen zich tot zijn vier kinderen voor de camera van een lokale zender. "We slapen vanavond waarschijnlijk in de auto. Er is niets aan de hand met ons. We hopen dat het ook goed gaat met jullie."

En Willow Smith, de dochter van Will, is er ook niet gerust in. Ze wil dat haar vader de situatie op de voet volgt. "Het is erg eng. We zijn bereid te evacueren zodra we het advies krijgen. Als je in de evacuatiezone zit, ga nu", waarschuwde de acteur op Instagram.

Tags will smith