Will Smith reageert na Oscars-incident en ook echtgenote Jada laat van zich horen

door: COS
Familie Will Smith
Afbeelding bron: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Zondag won Will Smith de Oscar voor 'Beste Acteur'. Zijn prijs werd wel volledig overschaduwd door iets wat zich minuten eerder had voorgedaan.

Will Smith sloeg Chris Rock in het gezicht, nadat de komiek een grap had gemaakt over Wills vrouw Jada Pinkett-Smith. Op Instagram laat de acteur daags na het incident van zich horen met een spijtbetuiging aan verschillende adressen.

"Geweld in al zijn vormen is giftig en verwoestend. Mijn gedrag op de Academy Awards was onaanvaardbaar en onvergeeflijk", klinkt het bij Will. Om te beginnen biedt hij Chris zijn excuses aan. "Ik ben over de schreef gegaan en ik zat fout."

Daarnaast biedt Will ook The Academy, de producers van de show, alle aanwezigen en de kijkers thuis zijn verontschuldigingen aan. Ten slotte wil hij nog wat kwijt aan de Williams familie en zijn 'King Richard'-familie. "Ik betreur ten zeerste dat mijn gedrag een vlek is op wat een prachtige reis voor ons allemaal was."

Na Wills spijtbetuiging liet ook Jada via Instagram van zich horen. "This is a season for healing and I'm here for it", klinkt het. Vrij vertaald: "Dit is de tijd voor genezing en dat kan ik alleen maar toejuichen."

Tags will smith