Will Smith schokt iedereen door klap uit te delen op podium van Oscars

door: COS
Familie Will Smith
Afbeelding bron: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

De grootste avond in film vond zondagavond plaats in de Verenigde Staten. De 94ste Academy Awards, of Oscars, werden uitgereikt.

Will Smith was genomineerd voor zijn hoofdrol in de film 'King Richard', over Serena en Venus Williams en hun vader. Hij won het gouden beeldje ook, maar Will ging door iets anders met de aandacht lopen.

Voor de uitreiking van de award praatte komiek Chris Rock over de genomineerden. Ook Wills vrouw Jada kwam ter sprake. "Jada, ik hou van je, G.I. Jane 2, ik kan niet wachten", klonk het, verwijzend naar Jada's kortgeschoren kapsel. Jada vertelde een tijd geleden dat ze alopecia heeft en daardoor kale plekken krijgt.

Will Smith lacht eerst met het grapje, maar Jada's gezicht sprak boekdelen. Vervolgens wandelt Will het podium op en verkoopt hij de comedian een klap in het gezicht. In de VS liepen de beelden door, maar het geluid werd meteen weggehaald.

"Houd mijn vrouws naam uit je fucking mond", riep Will twee keer naar Chris. "Dit is de beste avond in de televisiegeschiedenis", klonk het achteraf bij Chris. Eerst werd nog gedacht dat het om een grapje ging, maar dat lijkt toch niet het geval.

Tags will smith