Lien Van de Kelder heeft nieuws over haar toekomst bij Familie: "Zo zit het"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Lien Van de Kelder speelt in Familie de rol van Marie. Haar personage heeft intussen al twee morden op haar geweten.

Zo vermoordde Marie onlangs nog Evy. "Het is fijn dat Marie zo hard de gemoederen beroert. Zeker nu ze na haar tirannieke moeder ook Evy heeft vermoord. Ja, maar dat is in een trance gebeurd nadat Evy haar had verweten dat ze een slechte moeder was. Het was in zekere zin een ongeluk, ze belde zelfs nog de 112", vertelt Lien in Dag Allemaal. 

Marie had een heel slechte moeder die haar als kind in de kelder opsloot terwijl ze klanten afwerkte. Dat heeft haar getraumatiseerd. Veronique vindt ze bijvoorbeeld een slechte moeder omdat die alleen maar bezig is met zichzelf en niet denkt aan haar zoon Cédric. Daartegen in opstand komen is haar drijfveer. Marie is écht niet door en door slecht. Voor veel kijkers wel."

Blijft Lien ook in Familie? "Ze is nog niet wild om zich heen aan het moorden, zomaar omdat ze het leuk vindt, hé", verduidelijkt de actrice. "Maar ja... We zullen wel zien. Ik vind het nog altijd fijn, maar natuurlijk ga ik niet tot aan m?n pensioen in ‘Familie’ spelen. Sowieso heb ik al m?n goesting en energie in Marie gelegd. M'n personage heeft veel impact op het verhaal en da’s tof."