Politie doet gruwelijke ontdekking na oproep tiener: 5 kinderen leven al jaren in erbarmelijke thuissituatie

bron: NBC news
door: Redactie
Een 14-jarig meisje uit Florida belde zelf de hulplijn voor kindermishandeling. De politie trof vijf kinderen aan in een vervallen woning. De ouders werden opgepakt voor kinderverwaarlozing.

De tiener telefoneerde donderdag naar de politie. Ze zei dat ze van haar ouders moest zorgen voor haar vier broers en zussen van 6, 8, 9 en 12 jaar oud. Ook moest ze de drie honden, twee kippen en een konijn onderhouden. De tiener zelf was nooit naar school geweest. 

Vader Dennis Allen (33) en moeder Betty Nicolicchia-Allen (42) werkten laat en mishandelden hun dochter regelmatig. Zowel fysiek als mentaal. Door de toestand thuis had ze suïcidale gedachten.  

Toen de politie het huis bezocht waren ze stomverbaasd. De grond lag bezaaid met voedsel en uitwerpselen van dieren. De laatste keer dat de kinderen gewassen waren, was drie tot zeven dagen geleden. Bovendien was er geen stromend water. Het gezin moest altijd naar een openbaar toilet.

Het meisje wordt momenteel begeleid voor haar donkere gedachten. De vier andere kinderen werden onder de hoede van kinderbescherming geplaatst. Beide ouders werden gearresteerd maar betaalden hun borg waardoor ze sinds zaterdag terug vrij zijn. Ze mogen in geen geval contact opnemen met hun kinderen.