Vlaams Belang-voorzitter snoeihard voor Wouter Beke en Gwendolyn Rutten: "En dan vragen waarom bevolking boos is"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Tom Van Grieken is verontwaardigd over de manier waarop veel van zijn collega's aan politiek doen. Hij haalt fors uit naar Wouter Beke, Gwendolyn Rutten en John Crombez.

De voorzitter van Vlaams Belang vindt dat zijn collega's niet in zijn richting moeten wijzen als het gaat over anti-politiek, maar de hand in eigen boezem moeten steken. 

“Als men de anti-politiek in de hand aan het werken is, dan moet men niet naar mij kijken maar naar het beleid van de huidige generatie politici. Wouter Beke heeft zijn partij de verkiezingsnederlaag ingeleid en hij heeft zich beloond met een ministerpost.”

Winnaars van de verkiezingen moeten naar de oppositiebank

“De Open Vld is er nog nooit zo slecht aan toe geweest, maar Gwendolyn Rutten is zich aan het warm lopen voor de Wetstraat 16. John Crombez is mee aan het onderhandelen, hij is ook nog aan het warm lopen voor staatssecretaris of minister.”

“Zij die verkiezingen verliezen gaan minister worden en zij die de verkiezingen winnen, gaan naar de oppositiebank. En over vijf jaar gaan we ons afvragen waarom de bevolking dan weer boos is", aldus Van Grieken in De Zevende Dag.