Royaltywatcher: “Schandalig wat ze deden met Meghan en Harry” & “Dan keren ze definitief terug naar Engeland”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle besloten om zich terug te trekken uit de koninklijke familie. Het koppel verhuisde naar Canada om daar een zo normaal mogelijk leven te leiden.

Op recente beelden is het duidelijk te zien dat prins Harry en Meghan Markle opgelucht zijn met de beslissing die ze genomen hebben. “Harry blijft wel zijn erefunctie behouden, dus dat kan hij nog wel doen. Als dat niet meer zou kunnen, zou hem dat wel pijn doen. Hij is immers een militair geweest”, legt de Nederlandse royaltywatcher Omid Scobie uit bij RTL Boulevard. “Bij Meghan zie ik eigenlijk weinig opluchting.”

“Wat ik schandalig vond is wat ‘The Daily Mirror’ schreef. Ze hebben allerlei processen lopen en zij noemen Meghan dan ‘The jewel in the crown’. Het koningshuis had geen keuze dan Meghan en Harry te laten gaan.”

Terugkeer
“Het Brits koningshuis houdt de deur voor een terugkeer niet op een kier, maar wel helemaal open. Het is zo zonde dat Harry en Meghan vertrokken zijn want ze trokken ook minderheden aan in de bevolking die naar hen opzagen. Meghan en Harry gaan nu in Canada wonen en vandaar uit gaan ze vertellen dat wij duurzaam moeten leven, minder moeten vliegen, terwijl hijzelf drie vluchten moeten nemen om terug in zijn geboorteland te komen. Dat wordt dus een moeilijk verhaal.”

“Ik denk wel dat we Meghan en Harry nog regelmatig gaan zien. Ik denk ook wel dat we ze gelukkig gaan zien de eerste jaren. Daarna gaan ze er voor kiezen om terug naar Engeland te keren.”