Bekende Vlaming haalt uit naar Marcel Vanthilt: “Wat voor een onwaarschijnlijke lafaard ben jij!”

bron: Humo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Karen Damen en Antony Vanderwee zijn de trotse ouders van Sky, maar daarvoor ging het goed mis. Karen Damen had een miskraam gekregen. Gelukkig kon Karen opnieuw zwanger worden, maar Vander wee is nog steeds woedend hoe dat in de media kwam. En daar zit Marcel Vanthilt zeker en vast voor iets tussen.

In vertrouwen
“Hij heeft zich niet van zijn beste kant laten zien. Hij is geen grote fan van K3, zoals iedereen weet”, vertelt Antony. K3 werd destijds uitgenodigd in een talkshow van Vanthilt. Karen had voordien in vertrouwen gezegd tegen de eindredactie van het programma dat ze zwanger was. Ze stelde voor om het onderwerp ter sprake te brengen nadat ze had verteld over ‘K2 zoekt K3’. Toen besloot Marcel Vanthilt daar een stokje voor te steken.

Tegen alle afspraken in
“Enkele dagen voor de uitzending zei Marcel Vanthilt dat hij geen zin had om reclame te maken voor K3. Maar ondertussen wist hij van zijn eindredacteur dat Karen opnieuw zwanger was.” Tegen alle afspraken in had Marcel Vanthilt dit bekend gemaakt in zijn talkshow. “Marcel Vanthilt had op het einde van de uitzending aan Stany Crets, die bij hem te gast was, gevraagd: En zijn er nog nieuwtjes uit showbizzland, Stany? Waarop Stany had geantwoord: Ja, Karen Damen is zwanger”, vertelt Antony nog woedend. Blijkbaar had Vanthilt dit opgedragen aan Stany om het tijdens de show te zeggen.

Op zijn knieën
“Toen ik dat hoorde, ontplofte ik bijna”, zegt de man van Karen Damen. Antony is die avond samen met enkele leden van zijn band naar de opnamelocatie gereden om hen eens flink de les te spellen. Stany Crets was al vertrokken. “Gelukkig voor hem, anders had hij een flink pak rammel gekregen. De enige die we nog aantroffen, was Marcel Vanthilt. Die is letterlijk op zijn knieën gevallen en jammerde: Ik wist van niks, ik ben erin geluisd door Stany!”. Wat dus een grove leugen blijkt te zijn achteraf. “Wat voor een onwaarschijnlijke lafaard ben jij!”, dacht Antony toen. “Van Vanthilt hebben we nooit meer iets gehoord.”