Moeder doet emotionele oproep over zoon die in augustus verdween

door: BVDO
ambulance ziekenwagen
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Bergwandelaar Wouter Proost uit Heverlee bij Leuven verdween halfweg augustus in een Frans skioord tijdens een bergwandeling.

Sinds 16 augustus van vorig jaar is er geen spoor meer van Wout Prrost. Hij was in het Franse skioord Isola 2000 aan een bergwandeling begonnen, maar kwam nooit aan op zijn bestemming.

In het najaar werd de zoektocht gestopt omwille van de sneeuw. Op sociale media doet zijn moeder nu een emotionele oproep, met de bedoeling toch een spoor van haar zoon te vinden.

De temperaturen stijgen en met het smeltwater kunnen mogelijk voorwerpen meegesleurd worden. “Nu weer meer mensen op trekking gaan vragen we hen om uit te kijken”, laat de moeder van Wouter Proost weten op Facebook.

“Aan de hikers die naar deze streek gaan, en zowel de GR 's als de minder betreden paden volgen, vraag ik jullie , indien jullie iets verdachts zien - een tent, slaapzak, rugzak, bril,... - de plaatselijke hulpdienst PGHM hiervan op de hoogte te brengen. Je weet maar nooit. Er blijft steeds een sprankeltje hoop dat we nog iets van hem zouden terugvinden.”

Lees al het nieuws via de gratis app van Redactie24