Tweeling van 4 jaar sterft op tragische wijze: Broertje vindt hen in elkaars armen

door: STS
Kellan en Aurora
Afbeelding bron: Gofundme.com/f/aurora-and-kellan-starr

Een tweeling van vier jaar is op tragische wijze overleden. De jongen en het meisje stikten nadat ze in slaap vielen in een speelgoedkist.

Het drama speelde zich af in Jacksonville, in de Amerikaanse staat Florida. Aurora, een meisje, en Kellan, een jongen, werden op 25 augustus te slapen gelegd door hun vader.

Maar de tweeling besloot om samen in een houten speelgoedkist te kruipen, waarin knuffeldieren bewaard werden.

Ze vielen in slaap in de kist en overleden door een gebrek aan zuurstof. Ze werden later door hun oudere broer dood aangetroffen in elkaars armen, meldt The Daily Mail.

"Niet veel mensen zullen de pijn kennen van twee kinderen te verliezen op hetzelfde moment, en hen te verliezen op een manier die nergens op slaat", schrijft de moeder van de tweeling op Facebook.

"Maar ik moet geloven dat iets in dit universum hen specifiek koos, misschien om hen te beschermen tegen een toekomstige tragedie, of misschien omdat hun zielen te perfect waren voor deze wereld. Ik weet het niet, maar alles in mij hoopt dat ik het op een dag zal weten, want het niet weten doet teveel pijn om mee te leven."

De vrouw wil andere ouders ook waarschuwen: "Ik weet zeker dat velen niet weten dat de meeste houten speelgoedkisten luchtdicht en geluidsdicht worden wanneer ze worden gesloten. Terwijl ze sliepen, raakte de zuurstof langzaam op. Binnen een paar uur waren ze overleden. Ze hadden geen idee wat er gebeurde. Het was een geleidelijke overgang van slapen naar overlijden."