Netflix-film houdt hele wereld in haar greep: "Lang geleden dat we nog zo'n mooie film gezien hebben!"

door: WVDS
Damsel, Netflix film
Afbeelding bron: Netflix

Netflix heeft onlangs een nieuwe fantasyfilm uitgebracht die binnen enkele uren geweldige recensies ontving van zijn kijkers. In slechts drie dagen bereikte hij 35,3 miljoen views en is daarmee de nummer 1 film in de Netflix-top 10 wereldwijd.

Damsel, de actiefilm waarin topactrice Millie Bobby Brown heel veel stuntwerk moet uitvoeren, houdt de kijkers geboeid. Online feedback toont enthousiaste reacties zoals “Topper, deze film”, “Heel mooie film”. En wanneer kijkers schrijven: “Prachtige film! Ga die nog eens herbekijken”, weet je dat het een echt must-watch is, als je van dit genre houdt.

Het verhaal van Damsel start als een typisch sprookje, maar ontvouwt zich al snel tot een regelrechte nachtmerrie voor de prinses in kwestie.

De devote jonkvrouw Elodie, gespeeld door Millie Bobby Brown, gaat een huwelijk aan met een knappe prins. Echter, het gebruikelijke sprookjeseinde, 'en ze leefden lang en gelukkig', is hier helaas niet van toepassing.

Ze ontdekt dat ze door de koninklijke familie is verkoren om als offer te dienen om een eeuwenoude schuld te vereffenen. Zonder pardon wordt ze in een grot gegooid met een vuurspuwende draak, en moet ze vertrouwen op haar eigen intelligentie en wilskracht om te overleven.

Publieksreacties zijn unaniem: “Een hele mooie film, lang geleden dat we nog zo'n mooie film gezien hebben! Netflix, zet maar nog meer van dit soort films erop.”

Tags netflix film