Zwaar verminkte jongeman krijgt verschrikkelijke reacties op TikTok-filmpje

door: BVDO
TikTok
Afbeelding bron: Pixabay

De 23-jarige Joeri Verbeeck uit Heule bij Kortrijk heeft op sociale media heel wat nare reacties gekregen op een TikTok-filmpje.

Zes jaar geleden raakte Joeri Verbeeck bij een dodehoekongeval zwaar verminkt. Hij bleef echter niet bij de pakken zitten en met heel veel doorzettingsvermogen slaagde hij erin zijn leven weer op te pikken, met heel veel vallen en opstaan.

Vorige week zette hij een filmpje op TikTok, maar daar kwamen enorm negatieve reacties op. “Ben je te lang op de barbecue blijven liggen”, “piraat met je ooglapje”, “je zou geld verdienen in een circus”. Dat waren de reacties die hij kreeg.

De drie jaar oudere broer van Joeri walgde van de reacties. Hij schreef een post neer op sociale media over het voorval. “Hoe kan het toch zijn dat mensen zo verziekt zijn, zo weinig schaamte hebben, zo weinig respect en besef hebben?”, klinkt het.

Joeri zelf ligt er alvast niet wakker van. “Dit is mijn vierde TikTok-filmpje en wat een heisa. Ik wist niet dat het er zo viraal aan toe gaat”, reageert Joeri zelf. “De negatieve reacties raken me niet. Het is wat het is”, zegt hij aan KW. “Ik ga TikTok-filmpjes blijven maken. Dit gaat me niet tegenhouden. Ik ben wie ik ben.”

TikTok Joeri Verbeeck
Afbeelding bron: TikTok