Peter Van den Begin en Tine Reymer twijfelen niet: “Wij willen geen vaccin!”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Peter Van den Begin en Tine Reymer gaven zopas een interview aan HUMO. Daarin trekken ze de onder meer de werking van de coronavaccins in twijfel.

“We twijfelen absoluut niet: wij willen geen vaccin, zolang onze vrije keuze ons dat toelaat én zolang er geen kennis is over de effecten op lange termijn”, zegt Tine vastberaden in HUMO.

“Volgens meerdere wetenschappers vallen er ernstige vraagtekens te plaatsen bij de nieuwe technologie van de RNA-vaccins. Het zijn experimentele vaccins, en wij hebben geen zin om een onderdeel te zijn van een experiment.”

Vooral de korte periode waarin de vaccins getest werden baart het koppel zorgen. “Ze geven dus geen énkel uitsluitsel over de impact op een lichaam op langere termijn. Het is ook helemaal niet uitgesloten dat je na je vaccinatie toch nog het virus kunt doorgeven.”

Twitter

Op sociale media komen er veel reacties op de uitspraken van het koppel. “Ik stel voor dat we aan de mening van acteurs over vaccinatie exact evenveel waarde hechten als aan de mening van virologen over het tweede seizoen van ‘Matroesjka’s’”, klinkt het onder meer.