K3-spaaractie bij Albert Heijn: Hier kan je de kinderen of kleinkinderen blij mee maken

door: STS
Albert Heijn
Afbeelding bron: Photonews

Bij Albert Heijn kan je momenteel stickers sparen van K3. Daar kan je je kinderen of kleinkinderen vast een plezier mee doen.

Bij Albert Heijn kan je nu sparen voor 88 stickers van K3. Zowel in de winkels als online ontvang je als klant vier stickers per aankoopschijf van 10 euro. Die kan je plakken in 'Het Grote Feestboek' van K3, dat apart aangekocht dient te worden. De prijs bedraagt 1,99 euro.

"Dit is exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn", laat de supermarktketen van Nederlandse oorsprong weten. "Maak je boek compleet met alle 88 coole stickers. In het boek vind je ook heerlijke recepten, leuke doe-opdrachten en exclusieve beelden."

Opgelet: "Tabak, cadeaukaarten, boeken en flesvoeding/babyvoeding tot 1 jaar zijn uitgezonderd van deze spaaractie. Over het aankoopbedrag van deze producten worden geen stickers uitgereikt."

"Klanten die gebruikmaken van zelfscan of scan&go kassa’s, moeten met de kassabon naar de medewerker op het zelfscanplein of bij de servicebalie gaan om daar de stickers in ontvangst te nemen."

De stickers sparen kan sinds maandag 4 maart. De actie loopt nog door tot en met zondag 31 maart.

K3-spaaractie
Afbeelding bron: Albert Heijn