Iedereen wil deze nieuwe functie op WhatsApp proberen

door: MRO
whatsapp
Afbeelding bron: Unsplash

Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van WhatsApp om met elkaar te communiceren. De populaire berichtenapp heeft alweer een nieuwe functie die iedereen snel wil proberen.

WhatsApp introduceerde recent de nieuwe functie directe videoberichten. Deze functie bouwt voort op het succes van spraakberichten en biedt gebruikers een snelle en veilige manier om korte persoonlijke video's op te nemen en te delen in hun chats.

Met deze realtime videoberichten kunnen gebruikers direct reageren op chats met alles wat ze willen zeggen, en de video's worden binnen 60 seconden weergegeven. Dit voegt een nieuwe dimensie toe aan conversaties door de mogelijkheid om emoties en momenten via video's te delen.

Of het nu gaat om felicitaties, lachen om een grapje of het delen van goed nieuws, de videoberichten bieden een leuke manier om verbonden te blijven.

Hoe gebruik je de functie 'videoberichten' in WhatsApp?

Het gebruik van de nieuwe functie is net zo eenvoudig als het sturen van een spraakbericht. Je tikt kort op het microfoontje om een spraakbericht op te nemen, dit verandert dan in een video-icoon. Houd die knop ingedrukt om een video op te nemen.

Bij het openen van een video in een chat wordt deze automatisch gedempt afgespeeld, maar met een eenvoudige tik kan het geluid worden ingeschakeld.

WhatsApp benadrukt dat de videoberichten volledig beschermd zijn door end-to-end versleuteling, waardoor de privacy van de gebruiker gewaarborgd blijft.

Tags whatsapp