Vernieuwing voor wie met bus of tram reist: De Lijn pakt uit met primeur voor Benelux

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews

De Lijn pakt uit met een primeur voor de Benelux. Wie met de bus of tram reist, zal voortaan gebruik kunnen maken van de gloednieuwe functie 'Voertuig op kaart'.

'Voertuig op kaart' is een nieuwe toevoeging aan de app van De Lijn. Hiermee kunnen reizigers hun voertuig in realtime volgen terwijl ze onderweg zijn. Op de interactieve kaart wordt de exacte locatie van de bus of tram weergegeven.

Bij De Lijn streven we er voortdurend naar om onze diensten te optimaliseren en nieuwe functies te ontwikkelen, en deze toevoeging is een van onze meest geavanceerde tot nu toe", zegt Ann Schoubs, directeur-generaal van De Lijn, trots.

"We zetten hiermee maximaal in op het ontzorgen van onze reizigers. We willen hen een vlotte, aangename reiservaring met het openbaar vervoer aanbieden." 

Bovendien biedt De Lijn extra voordelen aan reizigers die in de app een account hebben aangemaakt en favoriete haltes of lijnen hebben aangeduid. Deze gebruikers ontvangen gepersonaliseerde reisinformatie bij storingen of wijzigingen in de dienstregeling.

Tags de lijn