'Caleb Ewan wil opnieuw serieuze bom droppen bij Lotto Dstny over zijn toekomst'

door: JDH
caleb ewan
Afbeelding bron: Photonews

Caleb Ewan en Lotto Dstny zouden liggen al een tijd met elkaar in de clinch. De twee partijen proberen een oplossing te vinden, maar Ewan heeft nog een contract tot eind 2024. 

Ewan stapte in de Tour van dit jaar af en reed sindsdien geen koers meer voor Lotto Dstny. Zijn vrouw staat wel op bevallen en Ewan zou in september nog de GP de Fourmies en de Omloop van het Houtland rijden. Maar toch wordt er een oplossing gezocht voor zijn situatie. 

Lotto Dstny wil af van het het riante jaarloon van 2 miljoen euro en de Australiër lijkt ook niet meer gemotiveerd om nog te koersen. Volgens HLN zou Ewan er dan ook aan denken om helemaal te stoppen met wielrennen. De Australiër zou het niet meer kunnen opbrengen en voor het geld moet hij het ook niet doen. 

Er moet dan wel nog een oplossing gevonden worden met Lotto Dstny over het contract van volgend jaar. Als ze er niet zouden uit geraken, lijkt Ewan volgend jaar enkel nog 'kleine' koersen te kunnen rijden. Maar voor iemand van amper 29 lijkt dat toch ook niet zo aantrekkelijk. 

Tags Caleb Ewan