Overleeft Koen Peyskens? Sieg De Doncker doet opvallende uitspraak na cliffhanger in 'Familie'

door: LHX
Sieg De Doncker als Koen
Afbeelding bron: VTM

'Familie' heeft er een bijzonder heftige midseasonfinale op zitten. Het lijkt erop dat twee personages het niet zullen overleven...

Tijdens een confrontatie nam Véronique (Sandrine André) het heft in eigen handen en sloeg ze Koen (Sieg De Doncker) voor de ogen van Lars (Kürt Rogiers) neer. Ook duwde Quinten (Maxime De Winne) Raymond (Frans Van der Aa) voor een auto.

Het ziet ernaar uit dat de twee weinig kans maken, maar toch zou het best kunnen dat één van hen het overleeft. "Er is iemand die het niet overleeft", liet Kürt Rogiers vrijdag immers al weten in zijn Instagramverhaal. Als er één iemand sterft, betekent het dus dat de andere persoon wél blijft leven...

Wij gokken alvast op Frans Van der Aa. Veel kijkers hebben immers genoeg van Koen en vinden dat het wel genoeg is geweest. Bovendien lijkt het erop dat Sieg De Doncker al openstaat voor nieuwe acteeropdrachten.

Wanneer hem door Het Laatste Nieuws gevraagd wordt of hij misschien in 'Thuis' zou willen spelen, reageert hij immers opvallend. "Dat zou wel goed zijn, mochten die bellen", lacht hij. "Het handige is: dat is hier beneden aan de berg bij mij. Naar 'Familie' was het een uur rijden, naar 'Thuis' kan ik in vijf minuten te voet gaan."