Sieg De Doncker heeft opmerkelijke ambitie na zijn rol in 'Familie': "Daarvoor mogen ze me zeker bellen"

door: LHX
Sieg De Doncker
Afbeelding bron: VTM

Heel wat 'Familie'-kijkers zijn opgelucht Koen Peyskens (gespeeld door Sieg De Doncker) aan zijn einde is gekomen. Maar hoe zit het met Sieg zelf?

Aan Dag Allemaal geeft Sieg De Doncker toe dat hij na het einde van zijn rol in 'Familie' wel een beetje in een zwart gat is gevallen. Dat heeft echter niet lang geduurd, aangezien hij niet goed kan stilzitten. Hij is nu volop bezig met de verbouwingen van zijn huis.

Op professioneel vlak droomt hij er dan weer van om in de toekomst ook zelf eens iets te schrijven, zoals een kinderboek. Een nieuwe tv-rol ziet hij ook wel zitten, maar het moet wel iets anders zijn dan wat hij al gedaan heeft.

"En als er één programma is waaraan ik heel graag zou willen meedoen, is het 'Over de oceaan'", vertelt hij. "Daarvoor mogen ze me zeker bellen."

Hij beseft dat het niet simpel zou zijn om zijn vriendin Maureen Vanherberghen en hun dochtertje Nelle een maand lang niet te zien, maar dat heeft hij ervoor over. "Dat zou een van de zwaarste dingen zijn", klinkt het. "Maar ik zou de kans toch met beide handen grijpen."

Download nu de gratis app van Redactie24