Sieg De Doncker lost mysterieuze boodschap over zijn personage in 'Familie'

door: STG
Sandrine André en Sieg De Doncker in Familie
Afbeelding bron: VTM

Maandag was het uiteindelijk toch over en uit voor Koen in 'Familie'. Of toch niet? Sieg De Doncker post dan ook een mysterieuze boodschap op zijn socials.

Maandag kregen we in 'Familie' de afloop te zien van een groot drama. Véronique sloeg met haar laptop tegen het hoofd van Koen. Een klap die hem achteraf fataal werd.

Toch is niet iedereen ervan overtuigd dat hij echt dood is. In Dag Allemaal doet Sieg De Doncker, die de rol van Koen speelt, er nog een schepje bovenop. 

Gaat er eigenlijk iemand ooit dood in een soap? Niet echt, hé”, kinkt het mysterieus. Op Instagram schreef hij eerder deze week nog een mooi dankwoord. “Ik was voor de kijker misschien een figuur dat ze liever kwijt waren dan rijk, maar ik hoop toch dat ze even hard hebben genoten van de spanning als ikzelf."

"Exit Koen betekent niet exit Sieg", klinkt het. “Op naar nieuwe avonturen. En wie weet bellen ze mij over vijf jaar en leeft Koen ineens weer. In een soap kan alles”, besluit hij nog in Dag Allemaal.

Iets wat ook zijn volgers niet uitsluiten. "Wat een acteur!!! Zou leuk zijn moest je terugkeren, maar dan niet om Lars en Vero uit elkaar te halen", en "Ge hebt dat geweldig gedaan! Jammer dat uwe rol al voorbij is, maar zeg nooit nooit want in familie zijn nog wel dode terug gekomen", klinkt het nog in de reacties.