Waanzin: Jongen scheurt op elektrische step door supermarkt en slaat klant (59) in elkaar

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Pixabay

Er heeft zich een ernstig incident voorgedaan in een supermarkt. Een vijftiger werd er aangevallen door twee jongens, van wie er eentje op een elektrische step door de winkel reed.

De 59-jarige man ging in het Nederlandse Tilburg naar de supermarkt om er boodschappen te doen. Een jongen reed door de winkel op een elektrische step.

Toen de man hem aansprak op zijn gevaarlijk gedrag, ontstond er een ruzie. Die ontaardde in geweld toen de jongen en een kompaan de man aanvielen.

"Die jongen was al heel agressief en provocerend met zijn step door de winkel aan het rijden. Vervolgens kwam hij ook nog rondjes om mij heen rijden", vertelde het slachtoffer aan Omroep Brabant.

Toen de man vroeg of de jongen dit normaal vond, antwoordde die ja. Daarna zei de man dat zijn ouders wel trots moesten zijn. 'Heel trots', antwoordde de jongen. "Toen zei ik: 'Wat ben je toch een misselijke kwal'."

Daarop takelden de twee jongens hem lelijk toe. "Mijn vader heeft hierbij meerdere hoofdwonden opgelopen, een suis in de oren, een beschadigd trommelvlies, vermoedelijk gebroken jukbeenderen, en een hersenschudding", meldt de dochter van het slachtoffer op Facebook.

"Niet alleen voor onze vader, maar ook voor het personeel en het winkelend publiek was dit een traumatische ervaring. Het personeel heeft zich ontzettend lief en goed opgesteld naar onze vader. We zijn hen hiervoor erg dankbaar."

Na de aanval sloegen de jongens met de elektrische step op de vlucht. De politie probeert hen op te sporen.