Politie plukt man van trein na wat hij deed met minderjarig meisje

door: STS
Politie - station
Afbeelding bron: Photonews

De politie heeft een man opgepakt die op een trein een minderjarig meisje gekust en betast heeft. Mogelijk maakte de verdachte nog meer slachtoffers.

"Vorige week kregen onze diensten aangiftes van exhibitionisme en aanranding van de eerbaarheid op de treinlijn van Puurs naar Roosendaal", klinkt het bij politiezone Grens.

Een minderjarig meisje dat alleen op de trein zat, werd betast en gekust door de verdachte. "Het ging om een man met getaande huidskleur, met zwart kort haar, een zwart getrimde baard en een snor. Hij was ongeveer 1m70 groot en hij sprak gebrekkig Nederlands."

Betrapt

Zondagavond werd de man door anonieme agenten betrapt toen hij een minderjarig meisje in de trein volgde en contact zocht met haar. De man werd gearresteerd en meegenomen naar het bureel voor verhoor.

Het gaat om een 41-jarige inwoner van Kalmthout. Hij werd overgedragen aan het parket van Antwerpen en voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die hem aangehouden heeft. De politie roept andere eventuele slachtoffers op om zich te melden en aangifte te doen.