Man uit Geel is met zijn zoontje tv aan het kijken wanneer zijn huis in brand schiet

bron: RTV
door: PMN
Afbeelding bron: RTV
Zaterdagavond is een huis aan de Kwakkelberg in Geel volledig uitgebrand. Op het moment van de brand waren er drie personen in het huis aanwezig.

Vader Andy Peeters was samen met zijn twee zoontjes thuis. “We waren tv aan het kijken en plotseling zag ik vlammen van wel zes meter hoog”, doet de man zijn verhaal bij RTV.

“Ik heb nog geprobeerd met te blussen met de waterslag, maar dat lukte niet. Ik heb mijn oudste zoon op straat gezet en mijn jongste zoon uit zijn bed gaan halen. Daarna heb ik de brandweer gebeld.”

ONBEWOONBAAR
De woning ging volledig in de vlammen op. Huisbaas Tom, die de woning verhuurde, is er ook niet goed van. Hij heeft de voorbije twee jaar de woning gerenoveerd. “Hier steekt veel werk in”, zegt hij. “Elk weekend heb ik aan het huis gewerkt en nu komt er zoiets, dat is hartverscheurend.”

Bewoner Andy gaat onderdak zoeken bij familie en vrienden. “Ik sta zo goed op straat. Ik heb alleen mijn gsm nog. Misschien dat het ocmw nog iets kan regelen?” Het is nog niet duidelijk hoe de brand is kunnen ontstaan.

Tags geel brand huis