VTM

Lynn Wesenbeek niet te spreken over Elke Pattyn: “Niet fijn te horen wat ze allemaal zegt”

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Lynn Wesenbeek (50) werd een tijdje geleden ontslagen bij VTM. Het is duidelijk dat haar ontslag nog zwaar op de maag is blijven liggen.

Lynn is trouwens ook niet te spreken over een uitspraak van huidig nieuwsanker Elke Pattyn. “Zeker als vrouw weet je dat er een houdbaarheidsdatum op je staat en ik vind dat oké. Tv is een medium voor mensen die er aantrekkelijk uitzien. Ik geef mezelf nog een jaar of tien.”

"Dat is niet fijn om te lezen, maar ik begrijp haar reactie wel. Welke voorbeelden heeft ze gekregen? Nadine De Sloovere, Kathy Pauwels, Marlène de Wouters, Francesca Vanthielen en Goedele Liekens: geen enkele van deze vrouwen heeft het professioneel na hun 50ste overleefd bij VTM", zegt Lynn in TV-Story.

"Na mijn ontslag bij VTM kwam ik in een nieuwe realiteit terecht en moest ik op zoek naar een ander leven. Of ik een plan B had? Nee. Omdat het niet nodig was. Dacht ik. Maar de tijd dat mensen twintig of dertig jaar voor dezelfde werkgever werken, is voorbij. Ik kan mensen alleen maar aanraden om flexibel te zijn."