Moeder diep geschokt na wat haar en haar zoontje overkomen is in McDonald's: "Ik moest het doen in het toilet op de grond"

bron: Daily Mirror
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mirror
Een 28-jarige moeder is diep geschokt. Ze bracht gistermiddag een bezoek aan de McDonald's. Het werd een bezoek dat ze niet snel zal vergeten.

Beth Hughes haar zoontje van zes heeft autisme. Hij draagt ook nog een luier. De moeder vroeg aan het personeel van de McDonald's in Hull waar ze de luier van haar schoon kon verschonen.

Maar volgens haar reageerde er een personeelslid heel onvriendelijk. Beth kreeg te horen dat ze de faciliteiten om een luier te verschonen gesloten waren, nochtans was het maar namiddag.

Het personeelslid van McDonald's zei dat ze maar naar het toilet moest gaan. Daar moest Beth op de grond de luier van haar zoontje schoonmaken. Het personeelslid zei haar ook dat het allemaal onhygiënisch is wat Beth aan het doen was.

Beth werd daarop boos: "Dat is dan uw probleem en niet het mijne", zei ze. Een woordvoerder van McDonald's ontkent het hele verhaal. "Er is nooit voorgesteld om de vloer te gebruiken", luidt het.