Dries Van Langenhove razend na wansmakelijke affiche: “Laffe loser, hier ben ik, doe het dan"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dries Van Langenhove heeft heel wat fans, maar ook heel wat tegenstanders. Die laatste groep laat van zich horen op een wansmakelijke manier.

In de stations van Gent heeft iemand een affiche opgehangen waarop Dries Van Langenhove staat met daarboven de boodschap: ‘Gezocht: Dood of Levend. “Het werkt van een lafaard, een loser”, reageert Van Langenhove op Twitter.

“Ik heb toch een boodschap voor mensen die zulke affiches overal rondplakken. Ten eerste: kweek eens een paar ballen. Ten tweede wil ik zeggen dat ik zo moeilijk niet te vinden ben. Ik zeg dit terwijl ik zelfs op een plaats sta waar zo’n affiche hangt.”

“Ik organiseer dagelijks debatten. De persoon die die affiche hier gehangen heeft is ook welkom. Ga met mij in debat met duidelijke argumenten in plaats van als een laffe, loser hier affiches rond te hangen.” 

“Daar roept u op om mensen het vuile werk te laten doen wat u niet durft, mij vermoorden. Ik ga in ieder geval een klacht indienen en ik wil op een vredige manier zeker met u in debat gaan”, besluit Van Langenhove.