Theo Francken doet jammerlijke ontdekking over zijn dochter: "Ouders halen hun kind uit de klas van mijn dochter uit schrik"

bron: Gazet van Antwerpen
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Theo Francken, N-VA-topman, was gisteren te zien in het één-programma ‘Het huis’. Daarin praat de politicus over zijn persoonlijk leven en zijn politieke carrière.

De boodschappen die Francken online met de wereld deelt, stuiten vaak heel wat mensen tegen de borst. Dat heeft zelfs al gevolgen gehad voor zijn kinderen. "Ik heb al serieuze bedreigingen gehad. Er hebben zelfs ouders gevraagd om hun kind uit de klas van mijn dochter te halen. Wegens schrik", zegt Francken.

Tv-maker Eric Goens vraagt zich af hoelang Francken nog in de Belgische politiek zal blijven. "Dat heb ik me al vaak afgevraagd. Maar ik weet waar ik naartoe wil: we moeten als Vlaanderen zelfstandig zijn. Ik ben bereid om een stuk van mijn leven daarvoor in te zetten." 

Goens wil weten of Francken dat onafhankelijk Vlaanderen nog zal meemaken: "Ik zal dat wel nog meemaken. Dat zal er ooit zijn, dat kun je niet tegenhouden.