Marc Van Ranst bijzonder boos na commentaar op zijn collega Steven Van Gucht: “Jullie zijn een zielig hoopje criticasters”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Viroloog Marc Van Ranst heeft zich bijzonder boos gemaakt. Hij deed nadat er bedenkelijke commentaar kwam op zijn collega Steven Van Gucht.

Steven Van Gucht kennen we van zijn dagelijkse update over het coronavirus. Hij duikt ook regelmatig op in nieuwsuitzendingen. Het is een paar mensen opgevallen dat hij altijd met zijn ogen knippert. Ze plaatsen daar een tekst bij waar staat te lezen dat mensen die een leugen vertellen, zichzelf verraden door een paar keer met de ogen te knipperen.

Het bericht is ook Marc Van Ranst niet ontgaan. Hij maakt zich daar op Twitter zeer boos om. ”Is dat alles waar jullie commentaar op kunnen hebben? Steven Van Gucht is een bijzonder goede viroloog en een fijn mens”, reageerde Van Ranst.

Hij zette degene die het bericht publiceerde ook stevig op hun plaats. “Jullie zijn een zielig hoopje criticasters zonder ook maar enige meerwaarde”, besloot Van Ranst.