Politie doet lugubere vondst in kanaal Brugge-Oostende: Dit is er aan de hand

bron: HLN
door: Redactie
Afbeelding bron: Printscreen video ATV
Patrick Coudeville (62) en Henk Haedens (62), twee schoonbroers, waren een tijdlang vermist. Het lichaam van Henk Haedens werd eerder al gevonden. Vandaag bereikte de politie een nieuwe doorbraak in de zaak rond de vermiste schoonbroers.

Vorige week maandag werden de twee schoonbroers voor het laatst gezien in restaurant Jolly Sailor in Oostende. Sindsdien was er geen enkel spoor meer van hen. Woensdag besloot de politie een zoekactie in het kanaal Brugge-Oostende te ondernemen, waar ze het lichaam van Henk Haedens vonden. 

Vandaag werd ook het lichaam van Patrick Coudeville teruggevonden in het kanaal na een nieuwe zoekactie van de politie. Dat meldt Het Laatste Nieuws. Wat er precies is gebeurd, is momenteel nog een raadsel. Morgen wordt een autopsie op het lichaam van Patrick Coudeville uitgevoerd.

De politie vermoedt dat het om een ongeval gaat. "Alles wijst in de richting van een spijtig ongeval, maar er wordt uiteraard nog verder onderzoek gevoerd om alle andere pistes te kunnen uitsluiten", meldt het parket.