Moeder verkoopt maagdelijkheid van haar 13-jarige dochter aan steenrijke zakenman, dan komt ze plots zelf in moeilijkheden

bron: Mirror UK
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Irina Gladkikh (35) vloog met haar 13-jarige dochter richting Moskou, Rusland, waar ze de maagdelijkheid van het tienermeisje verkocht aan een steenrijke zakenman.

De zakenman wou meer dan 19.000 pond (21.540 euro) neerleggen om een wilde nacht met het 13-jarige meisje te beleven. De vrouw dacht dat de deal rond was, maar wat dan gebeurde had ze niet bepaald verwacht.

De zakenman bleek iemand van de politie te zijn. Wanneer de undercover agent het geld overhandigde, arresteerde een ander team agenten de Russische moeder. De politie had eerder een videofilmpje ontdekt waarin de vrouw een rijke zakenman zocht die bereid was om 19.000 pond te betalen voor de maagdelijkheid van haar dochter. 

Het jonge meisje werd meteen naar het ziekenhuis gebracht waar ze opgevangen werd door maatschappelijke werkers. De moeder van de tiener zit momenteel in de gevangenis, waar ze bekende dat ze eveneens actief is als prostituee.