Jana krijgt te horen dat ze leukemie heeft. Wat haar vrienden dan voor haar doen, is hartverwarmend

bron: GVA
door: Redactie
Afbeelding bron: Facebook
Jana Geerts uit Puurs kreeg in 2015 te horen dat ze leukemie heeft. Sindsdien vecht ze met veel moed tegen de verschrikkelijke ziekte. Het ging even beter, maar vlak voor Nieuwjaar heeft Jana opnieuw slecht nieuws gekregen. Ze bleek voor de derde keer hervallen.

Haar vrienden hebben nu een crowdfundingsactie gestart om Jana een hart onder de riem te steken. Het leverde dankzij 98 gulle gevers al 3.830 euro op. Met dat geld kan het meisje haar bucketlist - allemaal dingen die ze nog graag wil doen - vervullen.

Ook Xena Antierens wil Jana volop steunen. “Spontaan besloot ik mijn eigen inzamelactie te organiseren. We gaan vanille- en chocoladewafeltjes verkopen aan 5 euro per doos en een valentijnsnoepmix aan 2,50 euro per zakje. Bestellen kan door mij te mailen op xena.antierens@gmail.com of via Facebook.”

Jana en haar mama Karin kregen onlangs een grote verrassing van Sergio Herman. Ze mochten bij zijn sterrenzaak The Jane gaan eten. Een koppel dat er zat te eten hoorde het verhaal en besliste de rekening te betalen voor Jana als cadeau. Zij waren hun zoon op zijn 21ste verloren aan kanker.