Kinderen stellen zich burgerlijke partij tegen hun eigen vader uit Boechout na verschrikkelijke feiten: “Hij mag nooit nog levend uit de gevangenis komen”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
De 61-jarige P.V. uit Boechout zit sinds april in de gevangenis wegens meerdere zedenfeiten. Het Openbaar Ministerie eist 12 jaar cel, maar de ouders van de slachtoffers hopen dat de man nooit nog levend uit de gevangenis komt.

De man zou de zedenfeiten gepleegd hebben tussen 1990 en 2017. Hij was een graaggeziene man, een 'familievriend'. Hij leerde zijn slachtoffers kennen op een hondenschool in Borsbeek. De bal ging aan het rollen toen hij ook één van de moeders van de slachtoffers seksueel begon lastig te vallen. 

In totaal zouden er minstens zestien slachtoffers zijn, zowel minder- als meerderjarigen. Hij nam de slachtoffers mee naar uitstapjes zoals naar de zoo, naar het zwembad,... om zichzelf daar aan hen te vergrijpen.

Hij betaste zijn slachtoffers, zowel jongens als meisjes, of dwong hen tot masturbatie of orale bevrediging. Bij één slachtoffer is er ook sprake van verkrachting. 

Eigen dochters
De man heeft zelf ook dochters, die zichzelf burgelijke partij stelden. "Deze man is jammer genoeg onze vader. Hij was agressief. We willen gewoon dat hij wordt gestraft", aldus de dochters. 

De man zelf ontkent alles. Hij zou zelf het slachtoffer zijn van een complot van zijn ex-partners. "Ik heb zelf nooit liefde gekregen, en ik heb mijn eigen kinderen nooit mogen zien opgroeien, dus ik wou mijn liefde geven aan die kinderen, die op zoek waren naar warmte. Ik ben gewoon te goed geweest voor hen. Ja, ik heb hen wel eens in bad gestopt, maar ik begrijp niet wat ik daar verkeerd mee deed. Ze moeten toch gewassen worden?" 

De ouders van de slachtoffers zijn in shock van deze uitspraken. Zij hopen dat de man nooit nog levend de gevangenis zal verlaten.