"Rolstoel en jaar revalidatie": Ruzie tussen 2 BMW-bestuurders heeft vreselijke gevolgen voor motorrijder

door: STS
Motorrijder
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een ruzie tussen twee weggebruikers heeft tot een ernstig ongeval geleid. Daarbij raakte een motorrijder zwaargewond.

Het incident deed zich voor op de A2 bij Eindhoven en Best. De politie legt uit wat er gebeurde: "Een blauwe BMW reed over de snelweg. Om nog onduidelijke reden kreeg deze bestuurder het aan de stok met een andere verkeersdeelnemer, die in een grijze BMW reed."

"De grijze BMW ging eerst bumperkleven en daarna hinderlijk vlak voor de blauwe wagen rijden. De grijze auto remde plotseling hevig, waardoor de achterligger ook ineens flink op het rempedaal moest trappen."

"Achter deze blauwe auto kwam een motorrijder aangereden die niet meer tijdig kon uitwijken. Een botsing was het gevolg."

De motorrijder raakte zwaargewond. "Hij hield aan het ongeval gecompliceerde breuken in het bovenbeen en de heup over. Het slachtoffer is voorlopig aangewezen op een rolstoel en moet zeker een jaar revalideren."

Na het ongeval pleegde de bestuurder van de grijze wagen vluchtmisdrijf. De politie probeert de wagen en de bestuurder op te sporen. "Het gaat om een grijze BMW uit de 3-serie, vermoedelijk van het type E90. Het voertuig zou schade aan de dorpel en langs de gehele rechterkant hebben."