Onthutsend rapport én bedragen over El Kaouakibi naar buiten gebracht

door: BVDO
Sihame El Kaouakibi
Afbeelding bron: Photonews

Sihame El Kaouakibi reageerde nogal fel op het uitlekken van het verslag van de bewindvoerster die aangesteld werd over haar vzw. VTM brengt nu nieuwe details naar buiten.

Volgens VTM staat er in het verslag te lezen dat er maar liefst 450.000 euro doorgesluisd werd naar de persoonlijke vennootschappen van Sihame El Kaouakibi. De televisiezender kon het eindrapport van de bewindvoerster inkijken.

Heel vaak is het nodige papierwerk niet te vinden voor bepaalde transfers, waardoor er een sterk vermoeden is dat de subsidies voor andere doeleinden werden aangewend. De bewindvoerster spreekt van onaanvaardbare zaken en georganiseerd bedrog.

De conclusie klinkt als volgt: “Het is niet meer met de belangen van de jongeren van het Kiel voor ogen dat Sihame El Kaouakibi de laatste jaren haar activiteiten heeft ontplooid”, aldus het rapport. “De wijze waarop de boekhouding werd gevoerd, versterkt mijn vermoeden dat de laatste jaren het financiële gewin, voor mevrouw El Kaouakibi en de met haar verbonden vennootschappen, voorop stond.”

Afgelopen weekend had El Kaouakibi op sociale media nog fors uitgehaald naar de bewindvoerster.