Julie Van den Steen openhartig: “Hij zal altijd in mijn hart zitten”

door: ASX
Afbeelding bron: VTM

In ’22 Minuten Stomme Vragen’ onderwerpen Robin Keyaert en Kawtar Ehlalouch elke week een andere BV aan een spervuur van vragen. Deze week was het de beurt aan hun ex-collega Julie Van den Steen, die tot 2019 actief was op zender MNM.

Vijf jaar lang was Julie Van den Steen de sidekick van Peter Van de Veire in het ter ziele gegane ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. In de podcast van radiozender MNM blikt de Gentse blondine terug op die periode.

“Ik was 21 toen ik begon, Peters oudste dochter is een jaar jonger dan mij, dus Peter kon perfect mijn vader geweest zijn. Ik heb het zelf ook altijd zo omschreven, hij was een mediavader voor me”, klinkt het vol lof.

Ook op vandaag hebben de twee nog altijd een bijzonder goede band, ook al zien of horen ze elkaar niet zo vaak meer. “Af en toe hoor ik hem wel nog eens, bijvoorbeeld als ik ergens een interview gegeven heb”, vertelt Julie.

“Hij kan het dan niet laten om dat vaderlijke opnieuw naar boven te halen en mij te zeggen dat ik me niet moet laten doen”, gaat Julie verder. “Ik heb nog altijd veel aan Peter, hij zal altijd in mijn hart zitten”, besluit de gewezen radiomaakster.