Eerst weer familiefeesten of eerst de horeca open? Experts vragen je mening in enquête

door: STS
Restaurant
Afbeelding bron: Pixabay

De nieuwste editie van de Grote Coronastudie polst dinsdag naar de wensen van de bevolking inzake versoepelingen. "De horeca, de cultuursector, of iets anders? Welke activiteiten zou u liefst als eerste willen hernemen, en welke activiteiten zullen er volgens u ook werkelijk als eerste mogen heropstarten?"

De huidige stand van zaken laat grote versoepelingen nog niet toe, daar zijn de experten en de politiek het over eens. Maar de 31ste editie van de Grote Coronastudie blikt alvast vooruit.

De wetenschappers achter de tweewekelijkse enquête vragen u deze week dan ook om aan te geven welke activiteiten u graag eerst weer wil toegelaten zien: geeft u de voorkeur aan familiefeesten in wat ruimere kring? Moeten de theater- en concertzalen eerst kunnen heropenen? Of zou u voor de horeca kiezen?

In een volgende vraag mag u ook aangeven van welke activiteiten u verwacht dat ze werkelijk als eerste heropgestart zullen mogen worden. De Grote Coronastudie kan nog tot 22.00 uur deze avond ingevuld worden, op www.coronastudie.be.