Hij dacht dat corona niet zo erg was: Nu brengt hij boodschap vanuit het ziekenhuis

door: STS
Chuck Stacey
Afbeelding bron: Twitter @30ANerds

Een man die sceptisch stond tegenover het coronavirus, is besmet geraakt. Nu heeft hij spijt dat hij luisterde "naar de verkeerde mensen die de verkeerde dingen zeiden".

"Godzijdank heb ik niemand besmet, behalve mijn vrouw. Of zij heeft mij besmet, we weten het niet zeker", zegt de Amerikaan Chuck Stacey in een videoboodschap vanuit zijn ziekenhuisbed.

"Ik droeg een spatscherm in plaats van een mondmasker, omdat ik aan claustrofobie lijd. Ik dacht dat een erge griep was. Wist ik veel. Ik luisterde naar de verkeerde mensen die de verkeerde dingen zeiden. Ik zat ernaast, ik kon er niet méér naast zitten."

De man krijgt veel haatberichten toegestuurd op sociale media. "Om mij dood te wensen, te zeggen dat ik het niet verdien om behandeld te worden.... Wat is er mis met jullie? We zouden elkaar moeten liefhebben, moeten bidden voor elkaar. Ik zal voor jullie allen bidden, dat jullie het niet krijgen. Draag een mondmasker. En als je aan claustrofobie lijdt: zoek hulp, zodat je een mondmasker kan dragen."