Kijkers hebben niet mis te verstane boodschap voor vakjury van 'Eurosong'

door: STG
Gustaph Eurosong
Afbeelding bron: Eén

Gisterenavond was er eindelijk de grote 'Eurosong'-finale. Daarin werd duidelijk dat Gustaph, ons land zal vertegenwoordigen. Een inzending waarover de meningen verdeeld zijn.

Het was een zenuwslopende avond. Gisteren vond in Paleis 12 de grote finale van 'Eurosong' plaats. Gustaph mocht uiteindelijk de overwinning achter zijn naam schrijven. Een beslissing die op gemengde reacties kan rekenen bij de kijkers.

Volgens heel wat kijkers is de wedstrijd dan ook niet eerlijk verlopen. Zo kon er lange tijd niet gestemd worden, omdat het netwerk overbelast werd. Dat lezen we op sociale media.

"Welke eisen worden er eigenlijk gesteld om lid te zijn van zo'n ''vakjury''? Wat een prachtig, pakkend, nummer van The Starlings... Een mening die duidelijk heel Vlaanderen deelt... Triestig" en  Zwakste van de avond . Manmanman, gaat toch niet meer over muziek ... Mijn hoop in het verstand verloren."

"Wat een jury ook ze kunnen zelf amper zingen ook Laura haar commentaar ze had maar voor een goede uitleg" en "Dank u voor de organisatie één. Mijn vader lag al 10 jaar in de coma, maar is door dit optreden speciaal wakker geworden om de TV uit te zetten", besluit nog een kijker.

Tags eurosong