16-jarige pizzakoerier beleeft horroravond bij allerlaatste bestelling

door: BVDO
Afbeelding bron: Pixabay

Het bezorgen van pizza’s is vrijdagavond in Sint-Niklaas voor een 16-jarige koerier helemaal niet goed afgelopen.

De 16-jarige G.A. was vrijdagavond aan het werk voor een restaurant dat pizza’s aan huis levert. Rond 22 uur liep het fout toen hij een allerlaatste levering voor die avond moest doen.

Toen hij aanbelde hoorde hij een hond blaffen, maar de twee minderjarige jongeren die open deden konden het dier opsluiten in een kamer. De deur was echter niet goed dicht en de pitbull kon ontsnappen.

Hij kwam heel agressief naar G. gelopen en beet in zijn arm. De koerier liep weg, maar de hond achtervolgde hem. Hij werd ook nog gebeten in zijn benen en in zijn lip. De twee jongeren met de hond stonden verstijfd en grepen niet in.

G. werd tot 2 uur ‘s nachts in het ziekenhuis verzorgd, bijgestaan door zijn werkgever. Het tweetal diende klacht in bij de politie die hen binnenkort allemaal zal verhoren.

“Aan mijn lip zal ik volgens de dokters een blijvend litteken overhouden”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad. “Ik heb er alvast een slapeloze nacht opzitten en ik heb nog enorm veel pijn. Ik kan amper eten en drinken.”