Jonge vrouw in angst na wat ze meemaakte op straat: "Als het later op de avond was gebeurd..."

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

Een jonge vrouw die onderweg was met een elektrische step is op straat lastiggevallen door een agressieve automobilist. Op hulp van anderen hoefde ze niet te rekenen.

"De bestuurder bleef de hele tijd naast mij rijden. Toen ik vroeg om door te rijden, werd hij heel boos en heeft hij mij met de auto agressief geblokkeerd op het fietspad", verklaarde Tinne op ATV.

"Ik ben vervolgens gevallen. De man stapte uit zijn auto en stapte heel agressief op mij af. Ik heb ermee gedreigd om de politie te bellen, wat ik ook gedaan heb. Hij is dan gevlucht naar zijn auto."

"Ik heb wel degelijk heel veel schrik. Als het later op de avond was gebeurd, had het misschien heel anders kunnen aflopen."

Julie Van Espen

"Het was 15.00 uur, het was heel druk op de baan, maar niemand heeft mij geholpen. Iedereen reed gewoon verder. Dat vind ik wel heel jammer. Ik ben teleurgesteld en gekwetst. Dit brengt heel veel angst mee, wetende dat dit kan gebeuren, op wandelafstand van de plaats waar Julie Van Espen om het leven is gekomen."