Vreselijk! Meisje van 8 jaar was met haar jongere zusje op zoek naar hun katje. Die zoektocht liep gigantisch mis voor haar wanneer ze de straat overstak

bron: Daily Mirror
door: PMN
Afbeelding bron: Daily Mirror
Een meisje van 8 jaar uit het Verenigd Koninkrijk was buiten met haar jongere zusje aan het spelen. Tot haar zusje plots vroeg waar hun katje was. Daarna gebeurde er iets dramatisch.

Het was goed weer en de twee zusjes waren buiten aan het spelen, tot ze plots merkten dat hun kat verdwenen was. Ashlee Rowland, zoals het meisje heet, was nog aan de praat geraakt met een truckchauffeur.

Het was haar opgevallen dat de truck mooi roze zag. “Ze zei dat ik een prachtige truck had”, reageert de truckchauffeur. “Ze zei dat ze op zoek was naar een kat, maar ik zei dat ik niets had gevonden.”

Kansloos
Daarna ging Ashlee verder met zoeken. Ze ging ook eens op de parking zien, maar ook daar vond ze niets. Ze verliet het voetpad, maar kwam dan onder een minibusje terecht. Ze overleed ter plaatse. Het busje reed niet sneller dan 20 km/u.

De bestuurder van het minibusje was kansloos. “Zelfs een Formule 1-piloot zou niet tijdig hebben kunnen reageren”, zei hij nog. Het ongeval dateert al van 15 augustus vorig jaar.