Een vernedering tot in hun kleinste teen: Meisjes van 6 en 7 jaar krijgen ze vreselijke straf van hun moeder in het midden van een volle supermarkt

bron: Mirror
door: PMN
Afbeelding bron: Mirror
Een strenge moeder heeft heel wat kritiek gekregen. Die krijgt ze na de straf die ze haar dochters van 6 en 7 jaar gaf in een volle supermarkt.

De meisjes moesten op de grond gaan zitten met hun rug naar het volk toe. Iedereen in de supermarkt had medelijden met de meisjes. De moeder zelf niet.

“We waren in de supermarkt om het avondeten te kopen”, doet moeder Louise haar verhaal. “Maar ze waren enorm wild. Ze kwamen net van school.”

“Eén van mijn dochters werd zelfs bijna geraakt door een winkelmandje van een mevrouw die passeerde. Ik kon echt niet dulden dat ze zich zo in het openbaar gedroegen.”

Met de gekende straf tot gevolg. “Normaal doe ik dergelijke dingen niet, maar nu kon ik niet anders. Ik had hen al gezegd dat ze rustiger moesten zijn, maar ze wilden maar niet luisteren. De laatste keer dat ik ze zo op de grond liet zitten was toen we met vakantie waren. Toen hadden ze het hele huis overhoop gezet.”