VTM

Tanja Dexters heeft het moeilijk: "Vooral dat is heel hard voor mij"

bron: Story
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters heeft het op sommige momenten nog steeds moeilijk met haar scheiding. Ze heeft het gevoel dat ze helemaal opnieuw is moeten beginnen, vertelt ze in Story.

 

"Er is mij veel ontnomen, en dat is heel hard. Op je veertigste verwacht je dat je leven in balans is. Ik had alles wat ik wou: een mooi huis, een leuke job en een gezin. Dat ik mijn leven moet heropbouwen, is lastig", geeft Tanja toe.

"Maar ik ben een zelfstandige vrouw. Ik wil niet afhankelijk zijn van een man en wil het gevoel hebben dat ik altijd weg kan. Daar ga ik heel hard voor werken."

Ook het co-ouderschap valt Tanja zwaar. "Dat went nooit. Ik heb het er nog altijd moeilijk mee dat Valentina om de week niet bij mij is. Dat zal altijd zo blijven. Ik heb haar afgelopen zomer heel weinig gezien."

"We zijn niet samen op vakantie kunnen gaan. Ik was druk in de weer met de opstart van de bar. Valentina is met mijn ouders en zus naar Spanje geweest, naar Portugal met haar beste vriendin en naar Ibiza met haar papa. Ik ben blij dat het schooljaar weer begonnen is, zodat er weer regelmaat is en ik haar vaker kan zien", aldus Tanja.