Cel Vermiste Personen neemt vreselijk besluit over vermiste Ben Vanlee: “Om die reden stoppen we ook met zoeken”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Alle hoopt lijkt weg te zijn om de 28-jarige Ben Vanleene nog levend terug te vinden. Hij verdween op 10 november in de buurt van het Sportpaleis nadat hij terugkeerde van de voetbalwedstrijd Antwerp - Club Brugge.

Al een week lang is de politie op zoek naar Ben Vanleene. De buurt rond het Sportpaleis, het Lobroekdok, de rioleringskanalen aan de Slachthuislaan en de omgeving van de IJzerlaan werden uitgekamd, maar zonder succes, heeft Het Laatste Nieuws vernomen.

Maandag werd beslist om de zoektocht naar hem stop te zetten. "Zolang iemand niet gevonden is, blijven alle poorten open", reageert Alain Remue van de Cel Vermiste Personen in VTM NIEUWS. 

"Maar laat ons eerlijk zijn, naarmate de tijd voorbijgaat, moeten we ook realist zijn. En helaas, er is al heel wat tijd voorbijgegaan. Ik denk dat het worstcasescenario toch wel een heel belangrijk scenario is in dit geval."

De politie denkt dat Vanleene in het Albertkanaal gevallen is en daarna verdronken is. Zijn laatste gsm-signaal werd in de buurt van de Slachthuislaan opgevangen.

De familie wil nog steeds dat het lichaam wordt teruggevonden. De Cel Vermiste Personen doet daarom nog eens een oproep. Tips kunnen nog steeds doorgegeven worden via het gratis nummer 0800/30.300 of via opsporingen@police.belgium.eu.